Now,
for tomorrow

 

Sektorët

 • Ndërtimtari

  Përmes profesionistëve të dedikuar në këtë fushë, ne ofrojmë shërbime të auditimit dhe shërbime tatimore për bizneses në industrinë ndërtimore. Klientët tanë nga kjo industri përfshijnë biznese nga të mesmet …

  Lexo më shumë
 • Energji

  Ne ofrojmë shërbime të sigurisë për kompani ndërkombëtare në tregtimin dhe distribuimin e produkteve të naftës dhe kontraktorëve të mëdhenjë të elektranave në Kosovë.

  Lexo më shumë
 • Shitje me pakicë/Distribuim

  Në ekonominë e sotme që ndryshon vazhdimisht, firma jonë ka ndihmuar klientë të ndryshëm në dizajnimin e politikave dhe procedurave për përdorimin efikas të burimeve të tyre. Portfolio e firmsë …

  Lexo më shumë

Great Conversations

 

Newsroom

 • Vlerësim Biznesi: Pse duhet ta angazhoni Baker Tilly për të vlerësuar kompaninë tuaj?

  Vlerësimi i Biznesit është procesi i përcaktimit të vlerës ekonomike të një biznesi. Gjatë procesit të vlerësimit, bëhet analizë e thellë e çdo fushe të biznesit për të ardhur në …

  Lexo më shumë
 • Pse duhet të bëjmë një Vlerësim të pronës?

  Pse duhet të bëjmë një Vlerësim të pronës? Të gjesh vlerën e një prone nuk është një detyrë e lehtë, veçanarisht në një vend ku tregu i pronave të paluajtshme …

  Lexo më shumë
 • Lajm i madh!

  Lajm i madh! Sot e lansojmë identitetin tonë të ri të brendit, i cili përfshin logon e re, ngjyrat dhe shkronjat. Këtë pamje të re do ta shihni në faqen …

  Lexo më shumë
Shiko lajmet