Lajm i madh!

Lajm i madh! Sot e lansojmë identitetin tonë të ri të brendit, i cili përfshin logon e re, ngjyrat dhe shkronjat. Këtë pamje të re do ta shihni në faqen tonë të internetit, mediat sociale si dhe së shpejti në të gjitha dokumentet tona.

Ne besojmë se pamja e re përputhet më mirë me zotimin tonë të bëjmë ndryshimin për klientët tanë, njerëzit tanë, komunitetin dhe profesionin tonë përmes fuqisë së marrëdhënieve të shkëlqyera, bashkëbisedimeve të shkëlqyera dhe të ardhmes së shkëlqyer.

Rritja është në zemër të biznesit tonë. Simboli ynë i ri është inspiruar nga format e rritjes organike që gjenden në natyre. Kjo nënkupton kapacitetin tonë të që të jemi të shkathët dhe të adaptueshëm për nevojat unike të klientëve tanë.

Kjo është pjesë e diçkaje shumë më të madhe. Ne jemi anëtarë të një prej dhjetë kompanive më të mëdha në botë të kontabilitetit, Baker Tilly International. Nga data 3 Dhjetor, 118 shtete të botës do të ndërveprojnë nën një emër, Baker Tilly. Një emër, një identitet visual që tregon rrjetin tonë koheziv dhe aftësinë tonë për të ju ndihmuar anë e mbanë botës.

Let’s grow together